Fredag kväll 30 jan

Helluu.. ja sitter här vid datorn å läser lite kändis skvaller men det står inge skoj. Har jobbat litet idag, och har svinont i ryggen så igentligen känner ja bara för att lägga mig i sängen nu men ja måste diska lite innan. Vi har så mycket disk nu så att ja å sam ska dela upp den, ja ska diska litegrann och han lite, så ska väl göra lite ikväll då.

Har ni läst om kvinnan som födde 8 ungar?
Läste just på en sida att hon 6 ungar sedan tidigare, alltså 14 ungar nu och hon är inte ens 30 år än tydligen, hennes man ska till irak och hon och ungarna bor hos hennes föräldrar, i en tvårummare!?! Hur fasen får de plats? Helt otroligt och hur ska hon orka ta hand om alla dessa utan hennes man? ojoj...

Ja ska gå in till köket nu å diska lite, å sen går ja å lägger mig. Ska jobba imorgon också, från 12- 20, skitjobbigt pass, det är lördag och man får va med i både lunch rushen och middagsrushen huuuu..
Fick stå i driven idag också vilket inte var så skoj, fick miljoner bilar med långa beställningar och knapp någon hjälp... så det var enormt jobbiga 3 timmar.
Ahja nää ja skulle ju gå å diska :P

Matten..

Jag sitter och gör inlämningsuppgiften som igentligen skulle ha varit inlämnat idag bara det att ja trodde man fick till veckoslutet men tydligen inte... iaf så blir ja lite förbannad känner ja när ja inte kan, distans var faktiskt svårare än om man skulle gå i skola, för allt står inte förklarat i matteboken.. jag har 2 uppgifter kvar som jag försöker att klura ut men det är svårt att klura ut det när ja inte vet hur jag ska göra... och nu när jag igentligen gör detta bara för att så sitter min djävul på axeln och säger att ja kan sluta detta när jag vill, och visst det kan ja ju men så här gör jag ju jämnt, så fort ja får motgångar så ger ja upp. Men jag vill verkligen inte göra det för ja vill verkligen klara detta. Och ja vet att ja kan bara jag ger mig fan på det. Jag tänker inte ge upp, om jag så måste sitta uppe hela natten.

När man sitter å räknar i matteboken kan man iaf kolla vad svaret är, men man får ju inte se hur man gör för att komma till svaret så då får man sitta å klura men då har man somsagt svaret så då vet man ju när man fått rätt.. nu vet man inte svaret så ja kan sitta å göra det på fel sätt.... usch ja hatar matte.. förstår inte varför man måste kunna såna där avanserade saker...

Det känns som när man har suttit sig i en situation man inte kan ta sig ur :S
Man känner sig liksom orolig i magen.

Nä ja återgår väl till matten då....

Mina födelsedagspresenter :D

Idag kom mina födelsedagspresenter :D Ja skulle precis till bussen men ja var så nyfiken på vad ja hade fått av syrran så ja var tvungen å öppna den.
Detta låg i paketet:


Det är roligt att få lite annorlunda presenter :D
Det är alltså:
Hjärtat är en sån där värmegrej, man trycker på en sak i den så blir den varm, sen är det en chokladminiräknare, riktigt bra nu när ja pluggar matten hehe :D luktar choklad gör den också ; ) En läppbalsam, Queen of fucking everything står det på den haha, hmm är det verkligen ja det? ;P
Den där lilla asken innehåller små små gubbar, de heter Guatemalan worry people, om man är bekymrad för något ska man berätta det för dom, lägga de under kudden och nästa dag ska bekymren vara borta, passar mig bra det som bekymrar mig för allt, dom får ligga på nattduksbordet ; ) Sist men inte minst så fick ja en fingerdocka till badet, har faktiskt ingen aning om man ska använda den till nåt haha :P

Tack syster för de skojjiga presenterna :D

Av min mor fick ja pengar :D De behövs, ja ska kika lite på klädaffärerna tänkte ja!
 Tanken var först att ja skulle lägga de på mobilen men Sam sa att ja skulle lägga de på nåt annat istället :D

Så av min älskling fick ja då mobilen! Den kom också på posten idag, så den har jag suttit och pillat med idag :D
Så bra att man kan lyssna på musik och radio på den, men måste köpa ett minneskort så man kan ha fler än 5 låtar ;P
Kameran var också väldigt bra tyckte jag.Tog ett kort på mig där ja lipar med tungan och så skickade ja den till mamma, så ringer hon upp "Vad har du gjort?? Har du bränt dig på tungan?" hehe hmm nä ja skicka bara ett kort från min nya mobil ;P Hon förstod inte det hehe..

Nu blir det tv i en halvtimme sen blir det matte till 1000000!
RSS 2.0