Vi har hittat vår vagn men..

...det är såå svårt att välja färg på den.

Det är denna vi har hittat:

Vi var på barnens hus idag och kikade på olika vagnar, testkörde vissa osv och denna var den som var skönast att köra och smidigast. Där kostade hela vagnen med liggdel 8790.- vilket är liite dyrare än vi tänkt oss, så kikade ja runt lite och hittade en tysk sida, där skulle vagnen gå på 6000.- ungefär, vi skulle tjäna ca 2000.- på att köpa den därifrån. Fri frakt är det.
Men nu till det svåra, välja färg, nu har vi inte direkt bråttom men det hade ju varit skönt att få vagnen gjord.
Vi tänkte iaf att sittdelen får vara ändera svart eller beige.
    
Liggdelen såg ja i lila fräcka färger i affären, men är inte 100 på om ja vill ha den. Såg ut såhär:

Fast madrassen var i lila veluor istället för det mönstrade på bilden.
Men det känns lite som att det passar mer en tjej än en kille, eller?

Hjälp mig lite med förslag då. Gå in här å kika:
http://www.teutonia.de/index.php?id=1332
http://www.teutonia.de/index.php?id=1445

Vad tror ni om detta?

Min fööödelsedag!Det är miin födelsedag idag! Fin tårta jag gjort va ;) Det är typ bara ja å Sam (läs JAG) som äter den, det blir ju tyvärr så när man flyttade hit ner så är det inte så många som kommer å hälsar på en jämnfört om ja hade bott närmare hemma. Men Sams mamma kom iaf på fika i förmiddags å det var ju trevligt. Ja fick pengar och en ljuslykta och en duk av henne. Sam gjorde ett hemmagjort grattis kort han hehe Sööt ju, ja fick present av honom i november redan ja så det blev pussar idag :D

Många gratulationer har ja fått, av släkt och vänner på Facebook.

Mamma å syster ringde också och grattade! Mamma å ja prata i en timme, blev mest bebisprat hehe.. ja berättade ju för henne för ett tag sedan att vi skulle kolla upp vad det är för kön på den lille och hon tyckte inte alls att man skulle göra det, så hade de iaf pratat om det på hennes jobb å så hade de sagt att hon var omodern som tyckte det hehe, så nu lät hon lite tveksam, hon är nog nyfiken hon med. Och jag kommer ju inte kunna hålla mig att berätta om hon frågar :D Men snart ska vi ju på ultraljudet så det blir spännande men samtidigt läskigt eftersom man inte vet vad som väntar en, lever bebisen, har ja en bebis där alls, verkar h*n frisk osv. Men som sagt spännande ska det bli!  

Sam å jag har varit sjuka nu i några dagar, så vi har varit hemma tillsammans hela dagar nu i 4 dagar och det har varit så mysigt! Nu är han på jobbet och jag saknar han sååå! Tycker inte alls om att va ensam nu. Så ja vill att tiden ska gå fortare så han kommer hem någon gång.

Jag är ledig imorgon också, men är fortfarande förkyld och inte alls sugen på att göra nåt över huvud taget, men hade velat gått till barnens hus imorgon och kikat på barnvagnar. Men det är ju också oväder nu så man ska väl kanske undvika att gå ut så mycket. Jah vi får väl se hur vi gör.

Nu ska jag nog kolla på tv ett tag, fördriva tiden lite.
Men tack alla för alla gratulationer!

Pusspuss!

Nytt kakel behöver inte kosta skjortan..

Ikväll har jag pysslat lite i badrummet. Jag har satt kakeldecor på ena duschväggen.

Det är väldigt pyssligt men som sagt kul. Och det ger ju en stor uppfräshning i badrummet. Det var väl kanske inte det superbilligaste men billigare än att göra om helt, å när man bor i en hyresrätt gör man det absolut inte.
Allt det där gick på 279.- och det är 5 meter. Jag hade väldans tur för det räckte nätt och jämnt, jag fick med alla kakelplattor och det blev inte över något alls.
Det svarta på de andra 2 väggarna ska bort, men de är blåa under så ska köpa vit kakeldecor.
Men jag är supernöjd iaf.

Vad tycks?
RSS 2.0