Vår älskade Mirabelle

Vår älskade Mirabelle kom till världen den 25 juli kl 02.24.
Hon vägde 4340 g och var 54 cm lång.
En stor söt tjej!

Vi är mycket stolta föräldrar och hon är världens snällaste.


En förlossningsberättelse och fler inlägg kommer, men just nu vill vi bara njuta av henne.
När allt har lugnat ner sig så är jag tillbaka, ha tålamod ;)

Jag ska inte ljuga

men är jag är lite nervös. Jag har haft ondare i magen ikväll men inget annat. Vi ska gå och lägga oss nu å jag känner att det pirrar lite i magen. Jag hoppas jag kan sova, har haft lite ont i huvudet ikväll och då är det inge bra om jag inte får någon sömn. Jag ringer vid sju imorgon bitti och hoppas få att komma in tidigt. Jag tänker inte skriva något här innan vi åker in, så får vi se om vi kommer tillbaka hem eller blir kvar. Händer det något speciellt så får ja se om ja skriver en rad här eller på FB.

Nu säger jag godnatt för mig! Så hoppas vi på det bästa imorgon :)

Bf+14

Iförmiddags släppte nog resten av denna slempropp, finns det mer så undrar ja hur mycket det är alltså för shit (ursäkta) va mycket det har släppt. Nu har ja mer mensvärk än innan men skulle behöva göra nr 2 men det går inte :S
Nu har jag tagit mig en dusch och Sam fick hjälpa mig att raka benen. Vågar ju inte visa pälsen heller :P
Som jag skrev på facebook igår så är bb-väskan färdigpackad. Bara hygiengrejjerna kvar att packa ner. Och jag hoppas, verkligen hoppas, att jag slipper hålla på å ringa förlossningen imorgon om undersökningen. Jag vill in å föda innan! Så, jag ska vila vila och åter igen vila idag.

Ha en bra dag!
RSS 2.0