Jag sover sover och sover

Ja jag sover jämnt känns det som. Inatt sov ja till sju, rekord på länge, dock hade ja vaknat då och då sedan klockan fyra som vanligt. Kontsigt det där.. att man vaknar samma tid varje natt oavsätt vilken tid man än gick å la sig. Iaf så la ja mig i soffan som vanligt å somnade vid nio tiden igen och sov till tolv ungefär. Sen efter Sam gick till jobbet vid fem så somnade jag igen å sov till sju. Hade lätt sovit längre om inte Sam hade kommit hem på rast då. Och sen vart ja ju rätt pigg, så kände att jag var tvungen att göra något iaf så jag plockade ihop här hemma lite. Sam hade dammsugat tidigare så jag kände att det vore väl skönt att få det städat också. Och sen tvättade jag det lilla vi hade. Nu är jag rastlös igen och det känns, det klias :P Måste sitta i huvve det där nu känns det som. Jag ska testa att skippa tabletten inatt för jag orkar inte va så här trött. Känner jag att det klias ännu mera än vanligt inatt så tänker ja ta ut de andra tabletterna jag fick utskrivet, de ska ha samma effekt bara det att de inte gör mig trött. Man kan ju undra varför jag inte fick de tabletterna redan från början?

Ja nu har min andra "gravid"-vän fått sin bebis, så nu är det bara jag kvar. Ingen utav mina "gravid"-vänner hade haft en lätt förlossning så man blir ju lite nojjig själv. Båda fick komplikationer som gjorde att de får stanna kvar på sjukhuset några dagar. De mår bra nu iaf så det är ju det viktigaste.
Jag satt å kollade på förlossningskliniken idag, många blir nog mer avskräckt när de ser sånt men jag blir mer förberedd. Att se sånt som inte bara visar enkla förlossningar utan båda delarna. Ja jag finner det intressant iaf :P
Jaja nä jag ska ta å göra mig lite kvällsfika.

Roligt förästen att det är så många som gissar på när bebis kommer. Gissa på ni som inte gissat ännu!

Bilder och en video

Ja då ska vi se.. jag har fortfarande ingen lust att blogga men nu ska bilderna upp iaf.
V i skulle ju till Mariebergsskogen på midsommar men Sam hade tagit fel på tid som han skulle jobba så de skulle hinna ta in alla djur innan vi skulle va där så vi bestämde oss för att gå dit på lördagen istället.
Vi tog bussen in till stan och gick sedan därifrån till m-s. På vägen dit fick jag så där hemskt ont i magen igen. Det blev paus på varje bänk, 5 st, men när vi var typ 30 meter från parken så fanns där inga fler bänkar och jag fick ännu ondare. Jag stod och lutade mig mot ett litet träd. Så ringde syrran å det var inte helt lätt att prata med henne då, så vi fick lägga på :P Väl inne i parken så fick ja sitta å vila på en bänk i säkert 20 min innan det släppte. Då tog vi oss upp till alla djuren.
Litet urval av bilder därifrån:

     

  

  Tyvärr fanns det inte så mycket djur där ännu. Och många låg inne i deras små stugor och sov så därav få bilder på djuren.

Efter vi var å kollade på djuren så gick vi ner till parken å hade en picnic, rostbiff med potatissallad. Det var mysigt. Sen gick vi upp till glassbaren å beställde oss den dyraste glassen jag någonsin ätit :PNästan 200 kr tillsammans betalade vi för dessa godingar. Tur de var supergoda för priset var då inte nådig :P

    Utsikt över en liten bit av parken. Älsklingen väntar på glass!

 Och jag tjockisen :P

Ja sen vaggade vi in till stan igen för att ta bussen hem där vi tog det lungt :)

Tänkte jag skulle bjuda på en video som ja filma nu i kväll :)Så mycket som hon rör sig nu kommer hon nog inte ut än på ett tag känns det som :P

Åh jag måste berätta innan jag avslutar inlägget, igår när Sam kom hem från jobbet så hade han köpt blommor och en ben & jerry glass :D
Jag brukar inte få blommor, men måste säga endå att jag tror det är roligare att få blommor när man inte får det så ofta. Love you bejbe!

Så nu får det räcka :P

Ps Glöm inte att gissa när bebis kommer ni som inte gissat ännu!

Gissningslista

När kommer bebis?


Gissningslista:

Siméla:
1 juli
Marielle: 5 juli
Mamma: 7 juli
Marina: 10 juli
Mikaela: 10 juli
Angelica: 13 juli
Ellinore: 13 juli
Daniel: 15 juli
My: 16 juli
Älsklingen: 20 juli

Fortsätt att gissa! :)

RSS 2.0