Jag sover sover och sover

Ja jag sover jämnt känns det som. Inatt sov ja till sju, rekord på länge, dock hade ja vaknat då och då sedan klockan fyra som vanligt. Kontsigt det där.. att man vaknar samma tid varje natt oavsätt vilken tid man än gick å la sig. Iaf så la ja mig i soffan som vanligt å somnade vid nio tiden igen och sov till tolv ungefär. Sen efter Sam gick till jobbet vid fem så somnade jag igen å sov till sju. Hade lätt sovit längre om inte Sam hade kommit hem på rast då. Och sen vart ja ju rätt pigg, så kände att jag var tvungen att göra något iaf så jag plockade ihop här hemma lite. Sam hade dammsugat tidigare så jag kände att det vore väl skönt att få det städat också. Och sen tvättade jag det lilla vi hade. Nu är jag rastlös igen och det känns, det klias :P Måste sitta i huvve det där nu känns det som. Jag ska testa att skippa tabletten inatt för jag orkar inte va så här trött. Känner jag att det klias ännu mera än vanligt inatt så tänker ja ta ut de andra tabletterna jag fick utskrivet, de ska ha samma effekt bara det att de inte gör mig trött. Man kan ju undra varför jag inte fick de tabletterna redan från början?

Ja nu har min andra "gravid"-vän fått sin bebis, så nu är det bara jag kvar. Ingen utav mina "gravid"-vänner hade haft en lätt förlossning så man blir ju lite nojjig själv. Båda fick komplikationer som gjorde att de får stanna kvar på sjukhuset några dagar. De mår bra nu iaf så det är ju det viktigaste.
Jag satt å kollade på förlossningskliniken idag, många blir nog mer avskräckt när de ser sånt men jag blir mer förberedd. Att se sånt som inte bara visar enkla förlossningar utan båda delarna. Ja jag finner det intressant iaf :P
Jaja nä jag ska ta å göra mig lite kvällsfika.

Roligt förästen att det är så många som gissar på när bebis kommer. Gissa på ni som inte gissat ännu!

RSS 2.0