100 dagar tills storken ska anländaKolla kolla bara 100 dagar kvar! Tiden går ju såå fort alltså!
Undra om jag kommer gå över tiden eller kanske får nån dag tidigare. Jag hoppas jag slipper gå över tiden iaf.
Någon nyare magbild får bli senare, magen har inte ändrats nåt speciellt sedan tidigare, den ser oftast mindre ut faktiskt.

Det börjar bli svårare att sova på natten nu, jag får så ont i ryggen och på sidan av ryggen, oavsätt vilken sida jag ligger på. På rygg kan ja inte sova alls. Men får väl stå ut med det för det lär väl inte bli bättre när ja blir större :P Allt för min lilla älskling ;)

Idag ska jag inte göra nåt speciellt, ska över till grannen en sväng bara. Sen blir det nog bara städning här hemma. Sam jobbar dubbelpass idag så jag känner att ja måste göra nån nytta här hemma då.
Imorgon ska jag till läkaren igen, då ska hon undersöka mig igen. Jag har mått så mycket bättre av att inte jobba lika mycket längre. Jag får ju fortfarande ont i bäckenet och ländryggen när jag jobbar, och även när jag städar här hemma. Men eftersom jag jag inte jobbar lika många dagar i veckan så hinner kroppen återhämta sig och jag har inte lika ont längre.
Men jag tror att hon inte kommer att ge mig mer sjukskrivning på halvtid. Men då får ja lösa det på annat vis istället då tills ja har rätt att få HP.
Sen vill ja bara njuta av min graviditet, det är ju inte alltíd man är det ;) Och jag har ju faktiskt än så länge haft en härlig graviditet. Slapp illamående och allt sånt hemskt. Jag har bara fått detta med bäckenet och det har som sagt varit rätt milt på senaste tiden.

Nä nog om detta, nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig fräsh för dagen :)

Lördag och det regnarGodmorgon! Idag regnar det här, var rätt skönt att vakna till det, dock hade/har jag ont i huvudet som få och har mest lust att ligga i sängen och vila hela dagen. Men det går inte för jag ska jobba, 12-16. Bara fyra timmar så inte direkt ett jobbigt pass men känns inte så frästande att jobba med denna huvudvärk. Får hoppas att den försvinner innan dess.
Igår kväll var vi barnvakt åt söta Noel, Sams brors barn. Ett väldigt snällt barn. Han var vaken till strax innan tolv, han hade det lite svårt att somna, men så tyckte Sam att vi skulle ge han välling och efter det så somna han nästan direkt. Jag ser fram emot att se Sam som pappa, han var väldigt bra igår :D
Vi var ju till BM och lyssnade på vår bebis hjärta, jag kunde inte hålla mig för gråt, så fantastiskt att få höra det lilla hjärtat slå så fint! Och efteråt så erkände Sam att det var mer speciellt att höra hjärtat än han trodde innan.
Nu längtar man ännu mer till vi har vårt lilla hjärta här!

Nu ska jag vila mig lite innan jag ska göra mig iordning för jobbet.
Men ha en mysig dag och kväll! Pysss!

En snabbis

Jag ska bara skriva någon rad för jag ska ta mig en promenad till bergvik, vi har slut på linsvätska så ja måste köpa det. Så kan ja fönstershoppa lite också :P
Jag fick mitt stödbälte igår som jag hade beställt och tänkte testa det nu på min promenad, får se om det hjälper mig något.
Nu får vi dricka vårt vatten utan att koka det också, helt underbart va gott det var med vatten haha.
BM imorgon också, vi ska få lyssna på hjärtljud, ta blodprov och kolla hur mycket jag har gått upp. Sen tro ja hon ska mäta magen också. Men det ska bli kul å få höra hjärtat. Lillstrumpan har varit enormt sprattlig både idag och igår, man kan sitta å bara kolla på magen å se hur hon rör sig där inne, inga sparkar utan hon rör sig bara :)
Tyvärr så var ju kameran en bit bort och när jag kliver upp så slutar hon så det är ingen idé att anstränga sig upp å hämta den :P

Nä nu ska jag gå, men först ska jag dricka lite kallt vatten :D

Have a good day!
RSS 2.0