Söndag- inte så slapp

Hallo! Inatt sov jag rätt bra faktiskt, jag stakade upp kuddar på varann så ja kunde ligga högt och då hade ja inte sån hemsk halsbränna, den gick att sova igenom. Men fick ont i nacken. Vaknade klockan 6, gick upp å kissa för första gången på natten, helt otroligt. Sen kunde ja inte somna om fastän ja var supertrött, det killades i kroppen så det var jobbigt. Gick upp å la mig i soffan istället, inget va det på tv.n heller. Låg å slökollade nåt skitprogram å så somnade jag och sov i två timmar ungefär. Tror att det var för att jag hade öppet fönster, svettas ju som en gnu nu, känns som det inte spelar någon roll hur kallt det än är så svettas ja endå.
Sen när Sam klev upp vid elva så blev ja pigg. Så när han drog iväg till jobbet så städade jag här hemma. Så nu är det dammsugat å fint. Ska ta mig en svalkande dusch nu också tänkte jag. Sen klockan fem är vi bortbjuden på middag, skönt att slippa laga mat en dag ;)

Längtar tills imorgon, då ska vi ha en dag på stan :D

Grattis mamma på mors dag!

Ne nu blir det duschen så ja får det gjort :)
Ha en fin söndag! Puuuss!

Vad händer idag då?

Jaa vad dagen för med sig idag vet jag inte. Vi ska försöka ta oss iväg till våxnäs C snart om Sam lyckas komma upp ur sängen :P Och om det inte börjar regna innan. Sen ska väl han iväg å jobba till fyra men sen sticker han igen, han ska till en vän så jag blir ensam ikväll igen :( Så vet inte alls vad jag ska göra ikväll. 
Bjöd hit en vän men hon skulle ha besök i helgen så hon kunde inte.

Natten inatt fick ja heller inte så mycket sömn. Det är omöjligt att få riktig sömn nu mera. Känns som om jag vill sluta äta över huvudtaget så jag slipper halsbrännan men jag har ju en annan än mig själv att tänka på just nu så jag får allt äta :P

Ja nä nu måste ja hasa Sam ur sängen. Hoppas ni har en fin lördag! 

Det jobbigaste i min graviditet..

Jag måste säga att det jobbigaste under min graviditet måste vara halsbrännan. Den slår nog fasen bäckensmärtan när den var som värst. Denna halsbränna gör så att jag får för lite sömn, vill inte äta, kan inte sitta/ligga som jag vill. Men jobbigaste måste vara på natten. Jag vaknar ungefär 4 gånger per natt för att ja måste kissa, det stör mig inte alls, jag kan fortfarande sova. Men halsbrännan vill aldrig ge sig. Ja ligger å vrider å vänder mig i sängen och vill bara sova. Nä jag LÄNGTAR tills jag får slippa denna halsbränna.
RSS 2.0