Kom igång!

Jag tänker inte lova en massa här som jag gjort så många gånger förut när det gäller att gå ned i vikt.
Det känns som att man för otur då :P
Men jag ska försöka att gå ned i vikt igen. Jag tänker dock inte göra något jättedrastiskt utan jag tänker äta ungefär som vanligt, vad det gäller mat alltså.
Men jag måste försöka skära ned på sötsakerna. Mindre portioner mat, åt på en assiett idag :P. Jag ska även försöka mig på en minst 1 timmes promenad per dag, iaf fram till jag börjar jobba. Och jag ska gå på gym de dagar Sam är ledig eller då han ska stänga. Så minst 1 gång i veckan. Och jag hoppas att jag kan göra det minst 1 gång i veckan då jag börjar jobba också. Men framför allt promenaderna borde jag kunna fixa.

Idag gick jag totalt 3 timmars rask promenad. Då brände jag totalt 1075 kalorier. Det är ju rätt bra. Å sen blev jag ju bjuden på fika tidigare men åt bara en mazarin, jämnfört med vad jag brukar äta så är det bra :P Jag hade säkert tagit mig 2-3 st :P Iiiinge sött imorgon!

Den nakna sanningen

Nu har jag och Mirabelle precis kommit hem från en 2 timmars rask promenad! Det var riktigt skönt ute och Mirabelle sov i vagnen hela tiden. Jag var så nyfiken på hur många kalorier man bränner på den tiden och den farten och hittade en sida, på min vikt och den tiden i rask fart brände jag över 700 kalorier, inte illa :D
Nu har man lite till godo där känns det som. Vilken tur då jag och Mirris är bjuden på fika nere på orrleken sedan klockan tre, så då kan man äta en bulle med gott samvete.
Och jag ska faktiskt ta en timmes promenad ikväll också är det tänkt så det känns bra :)
Liiitet yttepytte steg närmare ett smalare jag, hoppas jag.
Jag satt och räknade på BMI igår och blev inte alls glad över hur högt jag hade. Jag räknas inte som överviktig utan fetma, den pekade på jätte rött. :S
Jag måste sluta äta så mycket sötsaker som jag gör. Det är faktiskt något sött varje dag, inte bra. Inte med tanke på att man aldrig nästan promenerar som man ska.
Så får skärpa mig lite nu, promenad varje dag och mindre sötsaker.

 

Jag väger lika mycket nu som jag gjorde i vecka 25


.

Doktorn

Idag ska Mirabelle träffa farbror doktorn. Det är dax för ett års spruta och hälsoundersökning. Just nu ligger hon och sover så hon inte är så trött efter sprutan.
Vi ska träffa Sara sedan och jag hoppas att Mirabelle inte får feber och blir jättegrinig.

Jag har försökt blogga med mobilen men det funkar inte? Jag kanske gör något fel för nu har ja ju en sån pass ny mobil. Men jag får undersöka det lite närmare. Vill ju kunna mobilblogga när jag är ute.

Igår fixade jag också tack-korten som ska skickas till alla snart. De blev rätt fina, dock verkar texten lossna från papperet :( Får se om de håller sig. Köpte dock för lite kort så måste köpa fler.

Färgade håret gjorde jag igår också, något som jag försökte mobilblogga. Det blev choklad brunt :)
Det var nog en aning för rött förut. Men jag blev nöjd, nu fattas bara en klippning :)

Nä nu måste jag resa på arslet innan det blir platt :P

RSS 2.0