Inget speciellt

Jag har inget speciellt att skriva idag, därav dålig uppdatering, sen har jag grejjat lite med photoshop och pratat med Marina på webcamen. Vi prata bröllop, vi ska ju båda ha bröllop till sommaren så vi har en del att planera och kan då utbyta idéer med varandra och så.

Nu ska jag nog hoppa i sängen, jag har sovmorgon imorgon!!
Vi ska också kolla om vi kan få komma in i skoghalls församlingshem och arken imorgon, sist vi åkte så ringde vi aldrig och det var ju dumt för vi kunde inte komma in och kolla på lokalen.
Men så fort jag vaknar imorgon ska jag ringa och höra om vi kan få komma och kolla.
Sam är ledig imorgon så vi ska bara vara familj imorgon :)

Men godnatt alla så hörs vi imorgon!


Före photoshop


Efter photoshop.

Off to träning

Jag ska alldeles snart åka iväg och träna, men måste vila magen lite först för jag har precis ätit frukost och det är ju inte så smart att träna nyäten :P
Efter träningen vet jag inte riktigt vad dagen bjuder på, det blir väl hem och äta lunch och sedan en promenad skulle sitta fint i det fina vädret :)

Jag ska leka lite med Mirabelle nu lite och sedan göra mig iordning!


(tagen med webkameran)

Vad ska Mirabelle ha på sig?

Mirabelle ska ju så klart ha en söt klänning på sig på hennes dop. Har kikat runt lite på nätet (blir billigast så) och hittat några söta klänningar som jag tror att hon skulle passa i :)

     
  
(klicka på bilderna)

(Bilderna är lånade från www.littlefairies.se)

Grön är ju så klart favorit färgen så det är den färgen på klänningarna ovan, ja förutom den bruna och den beigea klänningen :)
Vilken gillar ni bäst?

RSS 2.0