Bortbjudna

God förmiddag! Idag är jag och Mirabelle bortbjudna på middag till svärmor. Sam jobbar till fem så han kan tyvärr inte följa med :(
Men idag är det en riktig varm dag igen, jag skulle gärna legat på stranden idag också. Men förhoppningsvis så är det varmt och skönt imorgon också så ska jag och Mirabelle bada igen. Måste ju passa på för nu är det inte alls långt kvar på sommaren. Usch vad tiden går fort. Augusti på måndag :S 2 månader kvar på min mammaledighet.
Nää nu ska jag inte tänka på det. Det är en härlig dag. Jag håller på att göra frukost och efter det hoppas jag att jag hinner duscha innan M vaknar igen.

Snart förresten kan jag göra ett inlägg om bröllops/dop dagen! Det är mycket kort att gå igenom och måste fixas. De ska ju stämplas och så.

Ja nä frukost var det ja..

Bad och grill

Idag har vi haft det mys min lilla familj! Vi har badat och sen har vi grillat. *mums*
Äntligen fick jag Mirabelle att bada, och det var inte alls mycket protester innan hon doppade sig utan hon gick ut mot Sam, kände lite på vattnet och sanden. Sen när hon kom i babybadringen så var det ännu roligare. Hon simma ut fort med benen och hade vi inte hållt i henne så hade hon nog paddlat lååångt ut :DSen var det mys att komma upp ur badet. Lite lek och mellanmål. Lite glass blev det också ;)Sen blev det till att grilla. Å vad mums det var. Men vi gjorde en aning lite för mycket mat för oss två ;POch Mirabelle tog sig en nap med utsikt ut till vattnet medans vi åt mat :)Mycket härlig dag hade vi! Nu har Sam korkat upp vinet vi fick i bröllops present av Sofie så nu ska vi se film och njuta av vinet!

Ny dag, fint väder!

Det är en ny dag och jag mår lite bättre. Kanske för att ja och Mirabelle ska gå ned och bada snart! Det är varmt och skönt ute så då är inte ett dopp fel.
Jag hoppas att det går bättre för Mirabelle att bada den här gången.
Vi ska även träffa en ny mamma med bebis där, vet inte om vi blir fler men det märks. Det är ju skoj att träffa någon som också bor här.
Det är vad vi än så länge ska göra idag. Imorgon är Sam ledig så då ska vi också bada :D

Nu ska M och jag göra oss iordning och sedan gå. Hej hopp!

RSS 2.0