Försöker packa det sista

Det är inge kul att vara ensam så här när man ska flytta. Sam jobbar stängning och har och ska jobba stängning hela veckan utom nu på fredag. Så jag får försöka packa det sista.
Vi har inga lådor kvar så jag har fått packat i plastpåsar, och nu är de slut så jag måste packa det jag kan i svarta sopsäckar.
Men det är inte mycket kvar nu. Ska packa ned kläderna också, ha bara de vi ska ha på oss de närmaste 2 dagarna.

Förmodligen kommer jag inte att blogga varken imorgon eller på fredag. Och beroende på hur mycket vi får iordning på fredag så får jag se om jag bloggar lördag och söndag.
Det märks. Annars är jag förhoppningsvis tillbaka på måndag för uppdatering :)

Försöker att gå in skorna

Jag har helt glömt bort att gå in bröllops-skorna, så får ta på mig dom lite då och då ;)

En dag på stranden

Idag har vi varit och badat Mirabelle och jag i mariebergsskogen.
Det var riktigt varmt och skönt. Mirabelle älskar att vara ute och mysa på filten.
Mirabelle skulle få ta sitt första dopp, dock blev hon nog rädd för vattnet då hon klistrade sig fast på mig, men det gick rätt bra att doppa henne lite i taget då och då. Men efter en liten stund gick vi upp igen, måste ju mjukstarta henne först. Testade en gång till senare men det gick sämre.
Vi får åka dit fler gånger och testa åter igen, till slut lär hon väl mjukna.
Vi har fått lånat en baby-badring av Sams bror Robbin så förhoppningsvis när hon vant sig vid vattnet så kan hon sitta i den.

Jag tog med mig den gamla kameran, vågade inte ta med mig systemkameran då jag är lite rädd att den ska bli stulen. Får ta med den när man är fler så att allt inte lämnas utan uppsikt.

Vi ska kanske åka och bada imorgon också, nästa vecka ska det ju bli dåligt väder igen sägs det så man borde passa på att bada medans man kan.

RSS 2.0