Imorgon åker vi!

Helluu! Helg har det varit här. Igår åkte vi ju till lägenheten för att kika lite. Jättekul att gå in där nu när det är tomt än en massa saker från en gammal gubbe.
Nya golv och slipat vardagsrumsgolv.

  
Bjuder på ett sovrum och vardagsrummet.
Golvet i v-rummet är inte klart ännu, det ska lackas.

Man kunde fantisera sig till vårt hem där nu, å vad fint det kommer bli med de nya tapeterna.
Förhoppningsvis så har de tapetserat mycket när jag kommer hem från sundsvall, då åker vi dit på lördagen igen och kikar :D Tar väl med oss lite grejjer också.

Ja å vi ska ju hem till söråker nu. Jag är spänd som vanligt inför tågresan :P Det går säkert lika bra som alla andra gånger vi åkt.
Men det ska bli så kul att träffa mamma och mina syskon! Mirabelle längtar också en massa.
Vi ska vara borta i 12 dagar, och jag kommer inte att ta med mig datorn den här gången (väger onödigt mycket) så jag kommer faktiskt inte blogga något föränn vi kommer tillbaka hem.
Så fram till den 3e juni behöver ni inte kika in här.
Nu har jag en väska att packa. Måste ta nåt att äta också för jag är hungrig. Sen ett avsnitt av desperate housewives innan sängen :)
Så hoppas ni kommer att ha det bra så länge jag är borta så hörs vi när jag är tillbaka!
Hejsvejs!!

LägenhetenIdag ringde målaren och ville träffas för att skriva på beställningen på tapeterna. Så vi var och hämtade nyckel till lägenheten idag, bara till låns än så länge. Vi måste lämna tillbaka den på måndag. Eller rättare sagt Sam måste lämna tillbaka den för jag är ju på väg till sundsvall då.
Iaf så var vi ju nyfiken för de har ju tydligen satt in alla golv nu och de håller på att slipa och lacka vardagsrumsgolvet så vi gick upp till lägenheten för att kika. Dock när vi gick in stod det en gigantisk aparat som lät som ett stort flygplan, det satt en karl i vardagsrummet och kollade ut genom fönstret och märkte inte alls att vi kom in. Det kändes lite halvt konstigt så att bara kliva in och sen inte få någon kontakt med han så vi gick ganska så snabbt därifrån, ville ju inte skrämma ihjäl karln haha.
Så beroende på om Sam har orken imorgon så åker vi nog dit igen för de jobbar väl ändå inte en lördag, eller?

När jag pratade med bovärden så sa han att lägenheten kanske är klar redan till den 1a juni, fast inte hela köket dock. Men han lovade inget. De nya luckorna kommer att sättas in näst sista veckan i juni tror ja, men det tog bara några timmar sa han. Men vi flyttar inte in föränn allt är klart, vi flyttar såklart dit de saker vi inte använder varje dag så vi för det mesta bara har möblerna kvar.
Nu håller vi tummarna på att de sätter rätt tapeter på rätt ställe ;) Det är ju Sam som ska förklara vart allt ska vara på måndag för målaren så hoppas han säger rätt ;P Jag skulle förklara allt för honom på söndag hehe.
En aning jobbigt tycker jag att det är att inte ha kontroll på det nu. Fasen jag har verkligen blivet en kontrollfreak.

Bröllopsfunderingar

Det är ju liksom vad allt handlar om nu typ, bröllop. På kvällarna sitter jag ofta och funderar på bröllopet, hur dagen kommer att se ut. Det börjar ta form nu!
Inte jättemycket kvar.

Vi ska träffa prästen den 8 juni. Vi har bestämt vilka psalmer vi ska ha i kyrkan och solomusik. Vilka som ska delta i själva bröllopet.

Mirabelle har ju fått sin klänning, tillbehör till den har beställts. Nu behöver vi bara hitta skor till henne.
Sams kläder ska vi köpa då jag kommer hem ifrån sundsvall.

Sen måste jag åka till min klänning, prova den (hoppas att jag kan ha den) med skorna på.
På samma gång försöka hitta underkläder. Fast jag har funderat på att ha en gördel under, jag vet inte så speciellt sexigt men det struntar jag i :P Den håller ju in magen iaf. Jag har dumpat idén med korsett då jag hört att de tar ganska stor plats och förmodligen kommer att synas utanpå klänningen. Så jag får tänka om.
Ska köpa en gördel och testa iaf, kostar typ 200kr på lindex så det är ju inte rena rånet.

Å ja skorna har jag ju fått hem som sagt. Alla saker som skulle beställas genom Marina har kommit, dock är vissa saker för stora för henne att ta med sig som förmodligen kommer på posten istället.
 
Sen blir det att provbaka tårtan, så ska beställa hem sugarpaste till den nästa månad och testa.

Jag måste också till floristen igen och beställa en till corsage. Och några rosor som vi ska ha till bordet.

Måste också finna choklad till chokladfontänen vi ska ha. Fundera vad gästerna ska få doppa i den chokladen.

Vi måste också lämna in våra ringar, Sams förlovningsring är för stor så den behöver minskas. Min vigselring som jag beställt från usa är förmodlígen för stor så den måste också lämnas in för minskning.

Jag ska också göra servettringar och bordsplaceringskort. Festprogram och vigselprogram ska jag också göra men det kan jag inte göra ännu. Måste veta alla detaljer först :P

Ja och i kväll har jag också skrivet lite vad vår toastmaster ska göra. Hoppas jag inte har glömt något.

På måndag är det också sista anmälningsdagen, vi har hört från de flesta men det är några vi inte hört från ännu.
Vi får väl höra av oss till dom isf.

Hmm ja vad har vi kvar... det är decorationerna till borden som är kvar. Det är lite svårt att veta hur mycket man ska köpa av allt men man får väl gissa.

Ja vi får väl seom det är något jag har glömt. Det är fasen inte lätt att planera bröllop :P

RSS 2.0