Hemma <3

Dåså då är jag hemma igen. Eller jag har varit hemma i en timme nästan. Jag fick pussa på Mirabelle i 10 minuter, hon fick lägga sig en kvart senare än hon bruka, bara så att vi kunde få mysa lite och jag kunde få natta henne. Dagen har gått.. jag har försökt att inte tänka på Mirabelle så mycket, men det är fredag och familj efter familj med små söta ungar kommer in och då är det svårt att inte tänka på Mirabelle. Så jag hade gråten i halsen mest hela dagen. Men man får ta på sig masken och le ändå.
Jag hade heller ingen matlust idag, åt inte ens hälften av lasagnen jag hade idag trotts att jag var hungrig. Mina fötter och ben är ju inte riktigt van golvet på jobbet heller så de har gjort sjukt ont idag. De sista 3 timmarna var så hemska att jag inte visste hur länge jag skulle kunna gå utan att ramla ihop. Men det gick och nu sitter jag här med värk i vader och fötter. Jag ska nog ta mig ett lugnande bad med lite tända ljus så att jag kan varva ned.
När jag kom hem så blev Mirabelle rädd först när hon hörde att någon kom in, men så fort hon fick se mig så kom hon springandes :D Jag började gråta igen, men inte hon. Hon babblade som aldrig förr :D Goskrutt. Massa pussar och kramar sen försökte jag ge henne flaska, men hon ville inte ha så mycket av den. Så försökte natta henne och det gick rätt bra. Nu sover hon sött. Hjärtat mitt!
Tänk vilken kärlek man har för sina barn.
Nu som sagt ska jag  nog ta mig ett bad. Men borde också äta något. Men kanske ska bada först och sedan äta något och sen blir det sängen. Jag börjar tolv imorgon så Mirabelle och jag får väl iaf ca 4 timmar att busa och umgås på så jag hoppas att det känns lite bättre imorgon.

Får se om jag uppdarerar något imorgon kväll, annars får ni ha en trevlig helg!

Skitjobbigt

Det känns så fel. Idag var det skitjobbigt att lämna Mirabelle på dagis. Hon började gråta och jag började gråta.
Det kanske låter lite töntigt, varför gråta liksom? Men jag kommer inte att få träffa henne på hela helgen.
Jag jobbar hela dagar hela helgen. Idag får hon inte ens träffa varken mig eller Sam då han också jobbar hela dagen. Hennes farmor ska hämta henne idag. Det känns så fel att vara borta så här länge från henne.
Det känns inte bra. Men det är ju bara att acceptera läget och göra det bästa med situationen.
Om man ändå hade ett mån-fredag 8-17 jobb..

Min lilla älskling <3

Längtar

Sitter här å glor på en film. Ganska tragisk film kanske. Men en tjej i filmen påminner om hur mamma såg ut som tonåring, alltså filmen är skildrad från den tiden ungefär.
Det får mig iaf att längta hem. Såg också en väldigt rolig bild på fb för en stund sedan som är tagen på folkan och det fick mig också att längta hem. Jag saknar min mamma och jag längtar efter henne massor. Så jag ser fram emot att åka upp dit dagen efter julafton.
Jag är ju lite ledsen att jag inte kommer att fira jul hemma i år. Men jag har ju lovat att vi ska fira varannan jul här nere för Mirabelles pappas familj. Jag förstår ju att Mirabelles farmor och farfar också vill fira jul med henne.
Så jag får stå ut. Jag kommer iaf att åka hem till dagen efter jul. Kan tänka att det inte är så mycket folk på tåget då, hoppas jag iaf ;)

Jaja nä jag ska faktiskt ta å göra lasagne nu innan klockan blir för mycket. Vill inte och orkar inte men jag måste göra så att jag har matlådor nu när jag ska jobba eftermiddagar. Tänker inte feta upp mig ännu mer på max mat.
Å imorgon är det ju som sagt min första dag på jobbet igen. Hua.....

RSS 2.0