Jag har inte försvunnit helt

Hej! Jag ville bara in å säga hej och att jag inte har försvunnit helt. Det har varit mycket förra veckan. Men just nu har jag inte tid att berätta allt så jag hoppas att Mirabelle lägger sig lagom tid ikväll så kan jag uppdatera lite om vad som hänt.
Hej så länge!

Paus

Halloj! Jag har beslutat mig för att ta en paus från bloggen. Just nu så sätter den mig i en press som jag inte har tiden eller orken till. Så därför tillåter jag mig en paus från bloggen och hoppas att jag får energi till att blogga igen. Så tar en veckas paus. Dock skulle det vara så att jag känner inspiration att skriva något innan så kommer jag att göra det. Men jag tänker inte logga in och fundera ut nåt att skriva bara för att hålla bloggen vid liv.

Hej så länge!

Migrän

Uj jag måste ha tabletter hemma för migrän. Igår kväll gick vi å la oss tidigt för jag hade såååå ont i huvudet. Oftast så brukar ja vakna upp med migrän efter en sån huvudvärk och det var inget undantag imorse.
Kände av den först inatt då jag vaknade av ett dunk. Hörde Mirabelle gråta till lite men blev tyst fort men jag halvsprang in och ser att hon ligger på golvet, då har hon ramlat ur sängen. Får lägga tillbaka madrassen nedanför igen ifall hon ramlar ur igen. Iaf så kände jag redan då att migränen var på ingång och sov väldigt dåligt därefter.
Sjukanmälde mig på jobbet och nu känns det bättre.
Känner mig liksom bara öm i huvudet :S
Sen har jag fyjäkla ont bak i svanken, kan knappt gå rakt utan att det gör riktigt ont.
Förstår inte vad jag har gjort för att få så. Hoppas det går över snart.
Nu ska jag snart gå och hämta Mirabelle som jag hoppas har lekt av sig så att vi kan mysa :)

RSS 2.0