Bio för första gången!

Nu har vi nyss varit på bio med mirabelle för första gången! Vi såg hennes favorit tingeling. Hon var jätteduktig under hela filmen! Hon pratade lite då och då och hon är ju ganska så högljud när hon pratar så fick försöka berätta för henne att man får viska. Men det gjorde inget för att jag tyckte att hon var jätteduktig att sitta still på ett nytt ställe så länge :)

Julen

Julen närmar sig med stormsteg och även om jag längtar ihjäl mig så är jag oviss om hur det kommer att se ut.
Det är jul i söråker i år men eftersom jag bytt arbetsplats så vet jag inte om jag kommer att få ledigt. Jag är väldigt orolig över det. Tänk om ja inte får ledigt och vi inte kan åka upp. Och så måste jag boka biljetter när som helst nu så att jag inte behöver betala skjortan för mig och Mirabelle.
Ja detta oroar mig just nu. Måste prata med min nya chef och höra hur stor chansen är att jag får ledigt.

Första och förhoppningsvis sista mötet!

Idag var vi på vår första möte på gyn mott! Det gick bra. Fick svara på lite frågor sen blev det gyn undersökning och sedan vul. Det var intressant. Han sa att ägglossning kan ske närsomhellst så det var bara för oss att åka hem och sexa! Och funkar det inte den här månaden så skulle jag ringa igen och få pergotime utskrivet. Så det varskönt att höra!

RSS 2.0