Buuhuu

Jo inte kunde febern hoppa över mig nej. Det började igår när jag gick och la mig. När ja klev upp vid tio idag hade jag 38,5 så febern hade gått ner. Under dagen sjunk den ytterligare. Men vid fem så stiger det igen och jag har nästan 40 grader nu. Vi åker inte imorgon men hoppas att det är över imorgon så vi kan åka på fredag. Hoppas hoppas. 

Tänk om vi inte kan åka?

Sam blev sjuk i fredags. Han kom hem tidigare från jobbet för att han skulle se mirabelles lussetåg. Han hade också feber. På lördagen blev det värre och han blev snorig och slemmig i halsen. Idag är febern borta men han är inte helt frisk ännu. Igår kväll fick mirabelle nästan 40 graders feber. Bättre idag med 37.8 i temp. Förhoppningsvis blir det inte värre än så. Jag känner lite i halsen och huvudet är kanske inte helt hundra. Men ingen feber. Eliam har hostat till lite imorse men märker inget annat. Håll nu tummarna på att vi inte blir sjuka så vi kan åka som planerat på torsdag. Som tur är så är det ju några dagar kvar till julafton. Så i värsta fall får vi åka senare. Men då får vi trängas ute med alla andra resenärer vilket ja ville undvika. 

Snart Söråker/norrfällsviken

Hej! Nu är det länge sedan jag skrev igen. Skulle skriva i fredags och lägga upp bilder från lucia men blev aldrig. Får se om jag får tid att fixa det ikväll.

Här hemma har vi precis klivit upp. När det är såhär mörkt ute sover barnen längre. Det är ju skönt :) 
Sam har blivit sjuk, han har feber och är förkyld. Vi hoppas att det är sånt som nu brutit ut för att hans kropp aldrig hinner vila. Då kanske jag och barnen slipper bli sjuka. Nu när vi snart ska åka hemåt vill ja inte att vi ska bli sjuka. Får hålla tummarna och hoppas på det bästa. Måste fixa det sista i julklappsväg innan vi ska åka. Tvätt ska tvättas och måste plocka ur bilen lite som har en del skit. Håll tummarna för oss att vi slipper bli sjuka så vi inte måste ställa in resan. RSS 2.0