Ute dag!

Igår var vi alla lediga så vi passade på att gå ut och mysa tillsammans! Vi gick först till backarna här nedanför och åkte pulka, det var Sam och mirabelle som fick åka, jag blev jättesugen på att åka men borde väl undvika det med bebis i magen ;) sen tog vi en promenad runt och sen ute på isen. Det var så vackert ute och folk var ute och gick, åkte skridskor och skidor på isen. Så vi gick över till mariebergsskogen, oj så fort det går att gå dit när man kan gå över isen, och där lekte vi lite i lekparken. Men det var väldigt isigt där så vi var inte så länge. Så då gick vi vidare upp till djuren och kikade lite på dom. Såg att de gigantiska grisarna var ute så vi gick först dit men precis när vi står och kikar på dom så ställer sig ena grisen och skiter och fyyyy vilken vidrig doft det kom mot oss så vi fick skynda oss därifrån haha :P vi gick vidare och kikade på alla andra djur. De hade en bebis gris som jag ville se också men den låg och åt mat på mamman under ett hötäcke så såg inte så mycket ;P
Sen gick vi vidare hemåt för att sedan åka på affären. Där inne hittar vi den största paprikan någonsin! Bild nedanför! Vi alla var grymt hungriga så vi stannade på grillen och köpte en kebabtallrik för 39kr, som för övrigt smakade lika bra som på pizzerian där man betalar det dubbla :P så vår middag blev rätt sen, vi åt middagen när mirabelle hade gått och lagt sig. Jag gjorde iordning pepparbiff, hazzelbackspotatis, ungsrostade grönsaker och bea sås. Grymt gott och köttet blev perfekt! Så såg vi på film under tiden vi åt! Riktigt härlig dag!

 

Fortfarande oro som jag inte kan släppa

Jag vet inte riktigt varför jag fortfarande oroar mig. Jobbig känsla jag har. Jag kan vakna mitt i natten och tänka att jag måste få tag på min barnmorska och fråga om jag inte får komma in å lyssna på hjärtat. Efter ultraljudet så blev jag lugn. Då fick jag ju se bebisens hjärta slå. Men sen så sitter jag ju på familjeliv och är med i några månads grupper dör väldigt många fått reda på efter kub-ul att bebisen dött. Jag blir så nervös och nojjig. Jag vet att jag borde sluta läsa där men det är ju roligt att läsa hur andra mår som är i samma vecka som mig. Men den här oron jag har gör så att jag inte känner så mycket för bebisen :S jag känner mig inte speciellt gravid. Jag tycker inte att magen växer.
Så här kände jag inte med mirabelle. Borde man inte vara lugnare vid andra barnet? Det är så långt kvar till ultraljudet. Om jag ändå kunde få känna bebisen röra på sig så att jag verkligen förstår att det är bebis och inget annat som rör sig. För då har jag fått ett tecken på att bebisen lever. Och då kan jag känna mig lugn. Jag ringer nog imorgon så får ja väl höra vad hon säger.

Varning för vidrig bild

Jag blir så himla less på min tå, jag måste skriva av mig!!
Den är så himla vidrig, blir aldrig bättre. Varar heeeela tiden, mina strumpor blir blöta av det. Sängkläderna är förstörda. Det luktar vidrigt, jag känner lukten hela tiden. Det gör ont i den, den gör så att det gör ont i hela foten.
I december fick jag hem brev från kirurgen där det stod att jag skulle få en op tid inom 6-8 veckor, nu har det gått mer än 8 veckor och ingen tid har jag fått. Ska jag behöva gå med den här onda tån länge till plus att sen när väl op är gjord så tar det ca 3 månader innan det är läkt och jag får inte bada under den här tiden.
Nä imorgon ska jag försöka få tag på läkaren jag hade på vc så får han ringa kirurgen och försöka få en tid. Han får väl säga att jag är gravid och kan inte gå med det här! Det påverkar ju jobbet också! Jag blir så förbannad. Skittå!
 
Äckelbild på min vidriga tå, bilden är klickbar om du inte är äckelmagad;
 
RSS 2.0