Saknar

Jag har liksom ingen lust att blogga. Jag saknar mamma å mina syskon. Veckan räckte inte för mig känner jag. Jag har känt mig nere sedan vi kom tillbaka hem. Varje gång jag varit hemma å sen lämnar min familj så är det som ett gammalt sår rivs upp och börjar blöda, sen börjar det läka och blir till en skorpa som aldrig läker helt. Man vänjer sig aldrig. Sen tror jag att det är annorlunda nu när jag snart kommer att få vara med om något stort i mitt liv igen och jag har inte min familj här.
Sen jobbar Sam mycket igen och är sällan ledig så saknar honom också. Men han är snart ledig igen.

Ja jag är i en känslomässig period just nu så därför bloggar ja inte, gör inte så mycket alls. Men idag ska vi ta oss ut och försöka cykla lite. Mirabelle fick ju en cykel av mamma och Krister när hon fyllde år så vi måste ut och träna :)

Hemma igen

Nu är man hemma igen efter en veckas semester.
Jag känner mig faktiskt lite nere, har inte längtat hem ett dugg under semestern. Har ju haft alla jag behöver nära mig. Och vi har haft det så bra! Ville stanna några dagar till. Samtidigt som jag vet att jag inte kan va borta så mycket längre till pga graviditeten.
Men jag var ändå inte redo att åka hem. Jag saknar alla. Men vi ses förhoppningsvis väldigt snart igen!
 
Veckan har bestått av väldigt mycket promenerande. Och det har känts haha. Jag tycker att det känns som att förlossningen närmar sig. Är så nyfiken på om nåt har hänt med tappen då slemproppen släppt en liten del. Barnmorskan imorgon så får väl se om hon kanske gör en undersökning. Men det är säkert längre kvar än vad jag vill tro.
 
Idag är jag trött. Märks att jag inte tagit järnet på en vecka. Får ta en ikväll.
Tvätt står på schemat men jag har ännu inte orkat ta itu med det. Men har hela dagen på mig. Som tur är verkar inte Mirabelle vara uttråkad så jag kanske kan ha gott samvete även om vi är inne.

Innan resan!

Här hemma håller jag på att förbereda inför resan uppåt. Har precis kommit hem från Bergvik, köpte lite saker där och åt lunch.
Nu ska jag städa upp här hemma, börja kolla garderoben på vad som kan tänkas passa mig ;) Å packa Mirabelles kläder. Göbbens kläder får han fixa själv ;P Jag måste ladda kameran också.
Det kan hända under denna vecka att jag inte uppdaterar något alls, eller så slänger ja in ett inlägg då och då via mobilen. Men det är inget jag lovar :P
Instagram lär ja säkert lägga upp en bild eller två ;P
 
Nej städa och packa sa ja..
 
 
RSS 2.0