Känslan

Igår kväll fick jag känna de första sparkarna på magen! Så himla mysigt det är! Har känt det nu på morgonen också. Men det är svårt att hitta det rätta stället bebisen sparkar på. Sätter handen där jag tycker mig känna sparkarna men så dyker de upp någon cm ifrån. Men ibland prickar jag rätt å då kan ja känna en rätt rejäl spark! Moderkakan ligger i bakvägg så då är det rätt vanligt att man känner tidigt. Med mirabelle var moderkakan i framvägg och då blev den som en stötdämpare. Kände först i v 22 då.
Får se när Sam får lyckan att känna. Och mirabelle :D

Nya kläder

Lillebror fick sig lite kläder idag. Tre bodys och ett par byxor. Bodysarna var gratis så det var gött ;) byxorna köpte ja för 25% off så de vart billiga också. Roligt att köpa lite till bebis.

Pojke eller flicka?

Förlåt för att jag inte uppdaterade något igår. Hade fullt upp hela dagen.
Det var ju rutinultraljud igår och det var självklart helt underbart! Fick se bebis röra på sig massor. Barnmorskan var väldigt noggrann och tog god tid på sig och det var ju härligt att få titta på bebisen länge. Allt såg fint ut! Hon gick igenom benen och jag såg direkt vad det var för något ;) hon fortsatte att gå igenom kroppen innan hon tittade på könet. Och det visade sig att jag såg rätt! Vi väntar en liten pojke!!
Nu är den stora frågan, vad ska han heta?

RSS 2.0