Livet

Livet har fått sig en oväntad törn. Så nu tar jag en paus över julen och återkommer sedan. God jul på er alla! 

Inskolning

Idag var det första dagen på Eliams inskolning. Det gick bra! Han lekte och brydde sig inte ett dugg om mig. Jag försökte hålla mig undan så gott jag kunde. Men han ramlade en gång och blev ledsen och kom till mig direkt. Sen innan de skulle iväg och äta lunch så gick vi hem. 

Så imorgon kör vi förhoppningsvis dag två och de tyckte att jag kunde gå hem en sväng då. Men Eliam blev värre med sin hosta på eftermiddagen idag, var till läkaren med honom och fick medicin. Så jag hoppas det är okej imorgon eftersom vi bara har den här veckan på oss att inskola. Sen är det ju en massa röda dagar och så innan han börjar med två inskolningsdagar till och sen börjar han den 12e. Håll tummarna! Badhuset

 
Idag var jag och Mirabelle till badhuset. Det var roligt! Det borde vi göra oftare :) Sedan i tidig höstas så "lärde" hon sig att hon kunde flyta med armpuffarna så nu behöver jag inte hålla i henne jämnt när vi är ute på det djupa. Jag är självklart precis bredvid henne så att jag kan hålla koll så att hon inte tappar orken liksom. Men hon är så duktig så :)
Vi åkte mest rutchkanan, hon älskar den! Hon sitter i mitt knä så vi åker tillsammans :)
Får hoppas på att vi kan åka dit snart igen :)
 
 
RSS 2.0