Min "diet"Min nya "diet" då är detta. Alltså jag ska äta som vanligt, hälsosamt, men byta ut en måltid mot shaken och så ska jag ta dessa tabletter. Jag tänkte testa detta i en månad. Får se vad jag får för resultat av det och är det bra så kan jag tänka mig att fortsätta en månad till med det. Det ska bli spännande.
Jag orkar inte beskriva om de utan kopierade texten. Dessa köpte jag på www.sportkost.se .
 

Ultra Loss Shake

Måltidsersättning för kvinnor som hjälper dig gå ner i vikt. Hälsosam viktminskning och många goda smaker! Innehåller lite kalorier och är proteinrik och mättande. Använd Ultra Loss Shake för hälsosam diet i stället för fasta. Produkten är anpassad för kvinnor och innehåller vitaminer, inulin-fibrer och fettförbrännande L-karnitin.
 
.

Mega Fat Burner

Active Fat Burner - fettförbrännare för viktminskning
Active fat burner för fettförbränning som riktar sig mot problemområden, hjälper dig att omvandla mjuka centimeter till hårda millimeter samtidigt som den ger dig explosiv energi. Låter bra, eller hur? Detta är fettförbränning när den är som bäst.

Muskler istället för fett Omforma även de mest problematiska områdena på din kropp! Genom hårt arbete från BioTech's näringsforskare, har Active Fat Burner utvecklats för att förändra din ämnesomsättning, vilket gör den snabbare och effektivare. Istället för att lagra fett, kommer du att utveckla tonade muskler. Aktiv Fat Burner ger bästa möjliga stöd för att din kropp ska nå målet.

En energi bomb Den bränner dina fettreserver och aktiverar dig, oavsett hur restriktiv din kost är. Vem har sagt att du måste vara trött när du går på diet? Så behöver det inte vara. Genom förbränning av dina fettreserver, frigör Aktiv Fat Burner en betydande mängd energi - du kommer att känna kraften! Det bästa är att du kommer att ha ännu mer energi för träning.

Vilka kalorier? Kalorier kommer inte ha en chans att förvandlas till fett. De aktiva substansen i Active Fat Burner - inklusive grönt te, koffein, L-karnitin, krom, äpplefiber - med en fantastisk och komplex effekt som verkar i harmoni med din kropp och samtidigt ökar dess kaloribehov. Detta innebär att kalorierna du äter kommer att användas mer effektivt och din kropp behöver inte lagra överskottet som fett.

Hunger? Glöm det! Aptiten minskar med hjälp av ingredienserna. Aktiv Fat Burner kommer inte bara att hindra dig från att gå upp i vikt - den kommer också att hålla borta hungern. Eftersom det bränner fettreserver kommer du inte att sakna energi. Samtidigt kommer dess ämnesomsättningseffekter förbättra matsmältningen.
Active Fat Burner från BioTech är ett utmärkt kosttillskott specifikt framtaget för att hjälpa med fettreducering, ladda på energinivåerna och bibehålla muskelmassa. Med idén att mer energi leder till mer motivation för träning, har BioTech tagit fram ett unikt kosttillskott med grönt te-extrakt, koffein, krom, L-karnitin som både laddar energin hos musklerna, och dig själv mentalt. Rekommenderad användning: totalt 3 tabletter dagligen; 1 före frukost, 1 före lunch och 1 efter middag. Varje tablett intages med minst 3dl vatten. Överskrid ej rekommenderad dagsdos.

Fat Control

Med Eat Control krävs det mindre för att du ska känna dig nöjd. Nu behöver inte gå hungrig under diet, denna produkt kontrollerar hungern effektiv. Bara hälsosam viktminskning. Inga artificiella ämnen.
Kontrollera din hunger Eat Control hjälper dig kontrollera ditt blodsocker och ökar känslan av mättnad. Hungerkänslan involverar två receptorer: en mäter trycket i magsäcken och den andra reagerar på blodsockernivån. Om någon receptor aktiveras attakeras du av hungerkänslor. Eat Control blockerar dessa receptorer, och genom detta uppmuntrar den kroppen att ta energi från lagrade energikällor, det vill säga fett, istället för att trigga hunger.
Bara hälsosam viktminskning Eat Control hjälper din kropp att uppleva viktminkningen som en hälsosam och normal process. Din diet ska inte trigga ett alarm i kroppen. Eat Control hjälper dig att omprogrammera och uppmuntra dess naturlaga funktioner. Resultatet är snabb och tillförlitlig viktnedgång.
Inga artificiella ämnen Produkten talar din kropps språk tack vare att den innehåller 100% naturliga ingredienser. Det är billigare och lättare att uppnå aptitdämpande effekt genom artificiella ämnen, men Eat Control skapades med helhetshälsa i åtanke. Den innehåller bara naturliga ingredienser som din kropp känner igen. Du behöver inte oroa dig för oönskade eller farliga bieffekter, du kan bara njuta av fördelarna hos en effektiv men fortfarande skonsam viktminskningsprodukt.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0