Myspys

Jag har satt på mig myskläder å har sett lite på tv. Nu tänkte ja ta mig en dusch för luktar lite hamburgare :P Sen blir det Greys, tända ljus och nåt smarrigt till, och efter det hoppas ja kunna sova så ja kommer upp imorgon.

Om 15 dagar då åker ja hem en sväng :D

Ha en mysig kväll ni med!

30 September

Godmorgon! Gud va skönt det är att vakna till ett nystädat hem, det är faktiskt inte så ofta nu för tiden, har aldrig tid att städa så här längre ;P Idag har ja en hyffsat kort dag på jobbet, börjar halv tolv och slutar fyra, riktigt skönt när man fått slappnat av hemma i 2 dagar. Sen imorgon blir det öppning 8-15 och fredag 11,30-19 så en rätt skön vecka. Ikväll blir det tv, Greys börjar!!! Wohooo vad ja har längtat hehe, såå roligt när alla serier börjar igen, det är inte så farligt med höst endå hehe ;) Måste gå till tvättstugan å fixa tvätt tid också innan ja ska åka hem så ja har nåt att ha på mig.
Nu måste jag gå och göra mig iordning innan ja ska sticka till jobbet.

Ha en bra dag!!

Kan inte bestämma mig..

Åh så skönt det är med ett nystädat hem! Man mår såå bra! Har även bokat hemresa den 15 oktober!! Så är hemma till den 20e oktober, skitroligt!

Nu har ja lite beslutsångest, ska jag se ett nytt avsnitt av desperata hemmafruar eller ska jag se film? Om det blir film så står det mellan Finding neverland eller flashdance. Sååå kanske både ock?
RSS 2.0