Låser imorgon

Ni är några stycken som har lämnat en kommentar om lösenord. Men inte alla som läser.
Imorgon låser jag bloggen. Kommer då skriva vad det är som sker, det är många som redan vet. Jag kommer att låsa upp bloggen när jag känner mig redo för det igen.
 
Måste fixa Eliams 7 månaders inlägg också, då han blev det i onsdags. Det ska jag försöka fixa ikväll.
 
Vill du ha lösen? Skriv en kommentar, den kommer inte att publiceras.

Paus eller låsa bloggen

Hej! Nu är det så mycket som händer här och jag vet tyvärr inte om jag kommer att vilja blogga den närmaste tiden.
Nu bloggar ja inte så mycket redan men har försökt med nåt inlägg då och då. Jag vill inte sluta helt med bloggen men jag tror att jag kommer att ta en paus eller så kommer jag att låsa bloggen och fortsätta att skriva och de som då vill fortsätta läsa den får lämna en kommentar med mail så skickar jag användarnamn och lösenord.
Då har jag mer kontroll över vilka det är som läser. Fortsätter jag att blogga kommer jag nog att vilja blogga om saker som kanske inte är så jätteroliga.
Jag lämnar bloggen öppen i en vecka så ni som vill fortsätta läsa kommenterar.

Åka hem till norrland

Jag vill så gärna åka hem. Saknar mamma och Mirabelle saknar mormor.  Hon vill så gärna åka hem till mormor. Jag vill passa på att åka nu när jag är ledig. Men det är ju inte så lätt. Känner mig inte riktigt redo än att åka ensam med barnen upp. Det är ju ett gäng timmar och Eliam gillar inte att sitta fast så länge och om han ska sitta bak och inte har någon vuxen som kan prata med honom och som han kan se så tror jag att vi måste göra en hel del pauser och många långa för att han inte ska bli ledsen. Vi ska lämna in bilen på service snart och tänkte då kolla om dom kan koppla ur airbagen. Isf så kan Eliam börja sitta fram och då blir det nog lättare när han kan se mig.
Har dock läst att ford focus bilar nyare modeller från 2005 (vi har en 06a) dom måste man lämna in på ford verkstad som installerar en nyckel och en lampa för på och av lyse. Kostar typ 2500kr. Men får se vad dem på den verkstaden säger annars får vi lämna in för just detta på just ford verkstad.
Så jag hoppas vi kan göra detta. Vilket fall så vill jag försöka åka hem nästa månad. Och kunna vara hemma så länge som jag känner för, inte sätta ett fast datum liksom.
Men jag vågar inte bestämma något datum eller vecka ännu utan jag får vänta nån vecka till.
Ingen som tänkte åka till Sundsvall? hihi ;)
RSS 2.0