Balkongen

Ååå vilken inspiration jag får när det är så här vårigt ute! När jag kom hem igår så ser ja hur mycket som har hänt på bara några dagar. Blommorna blommar och gräset grönskar!
NU vill jag göra iordning balkongen. Jag vill helst ha trall på golvet där ute. Men vet inte om vi har råd att lägga de pengarna just nu. I värsta fall blir det sån där matta där ute. Tänker att trall vore det bästa eftersom det torkar snabbt om det regnat ute. Mattan torkar ju inte på samma sätt.
Jag har en väggljustake som bara ligger som jag tänker sätta upp där ute.  Sen skulle jag vilja ha en lampa där ute också.
Sen lite blommor. Tror att jag ska plantera i krukor istället för att ha fula blomlådor innanför som bara tar plats.
Skulle iof vilja ha smultron, men det kanske funkar i krukor det med.
Ja vi får väl se vad jag gör :D

Hej hej från tåget! Mirabelle och jag sitt...

2012-03-28_14_54 (MMS)

Hej hej från tåget! Mirabelle och jag sitter här och väntar på att tiden ska gå fort så vi är hemma någon gång. Vi har haft det bra i söråker. Dock lite för kort tid. Men så känns det väl alltid :-P Men det ska ändå bli skönt att komma hem igen! Men vill inte jobba än :-P Nu måste jag underhålla Mirabelle innan hon blir riktigt uttråkad :-) hejhej!

Sulkyn

Här är sulkyn vi köpte imorse.
Det blev en Bozz. Hoppas nu vi har valt rätt sulky. Det var inte så lätt, man jämnför ju med den vanliga vagnen man har. Och alla sulkys känns då väldigt plastiga, hårda och skramliga.
Men den här vagnen var mycket längre i ryggen och fotstödet var också längre ned.
Har man ett långt barn så behövs det.
Det som var lite sådär var väl att det inte riktigt blir fullt sitt eller ligg läge. Men + var ju att det fanns liggläge alls för det var många som inte hade det.
Tyckte ju som sagt att den kändes lite hård i sitsen så vi köpte en dyna till så nu blev den lite mjukare.
Så får jag hoppas att Mirabelle godkänner den ;)


RSS 2.0