Bebis

Bebis, ge mamma några sparkar nu för nu har du varit lugn sedan igår morse.


(Nytagen bild, v 22 liggandes)

Lördag 27 Februari

Hallå! Trött som få är ja, men ska strax till jobbet å arbeta 5 timmar. Blev lyckligtvis av med mitt morgonpass, det var ju leverans och det är inte så bra för mig just nu.
Gårdagen var ett helvete på jobbet, långa beställningar och bilar non-stop från typ tre till åtta då ja slutade. Jag fick sååå extremt ont i kroppen och fick små sammandragningar lite då och då precis som ja får på morgonen.
Jag tänkte ringa BM på måndag så jag ska kolla med henne om det är så bra med sammandragningar som uppstår av stress, eller om det inte är någon fara. Ska ju skicka in havandeskaps-papperna och måste ha moderskapsintyget som jag förmodligen ska få på nästa BM besök men det är ju inte än på nån vecka och måste skicka in papperna så fort som möjligt.
Idag hoppas vi på att jag får hjälp i driven, annars vet ja inte riktigt hur det ska gå, för det lär ju knappast vara nå lugnare idag än vad det var igår.

Å när ja kom hem igår så hade älsklingen förberett en myskväll för oss, det blev filmen couples retreat chips å dipp å go dricka. Riktigt mysigt blev det och det var så skönt att mysa ihop det i soffan som vi så sällan kan göra.
Filmen var riktigt bra, den rekomenderar jag verkligen att se.

Ikväll jobbar Sam så jag får glo på melodifestivalen själv :( Om jag inte ser nåt annat istället.

Nu måste jag göra mig iordning för jobbet.
Ha en bra lördag! Puuss

Fredag den 26e februari.

Hallo..
Idag mår jag lite sådär, har huvudvärk och känner mig lite nere. Sam jobbade natt igår och jag tänkte att ja skulle va vaken när han kom hem, men strax efter två så somnade ja. Han brukar normalt va hemma strax efter två. Så vaknade ja upp igen innan tre och han var fortfarande inte hemma, när klockan började närma sig halv fyra blev ja orolig och förbannad för han tar aldrig med sig sin mobil när han jobbar så jag kan inte få tag i honom!
Klockan fyra kom han hem, helslut å han hade gjort illa foten, tydligen hade de varit en helvetes stängning. Och ja det måste det ha varit då de faktiskt stänger elva, så 5 timmar typ tog det för dom att städa.
Samtidigt ville ja inte bli sur på honom för stackarn hade ju jobbat, men ja blir ju så förbannad när ja inte kan få tag i honom. Tänk om det händer mig någonting hemma då. Ahja jag somande väl runt fem. Å så klev ja upp halv elva å mådde piss.
Å jag som tog fler timmar idag, skulle ha jobbat fyra, jobbar istället 7 timmar *suck*
Men men måste tänka på pengar också.
Sams tanke ikväll var att vi skulle ha en mys-film kväll. Så ja hoppas humöret blir bättre så ja blir något trevligare ikväll.

Hoppas ni andra för en bra dag idag! Och en bra helg, tror inte ja kommer uppdatera något i helgen då jag ska jobba.

Pusspuss.
RSS 2.0