Bara 8 timmar tills vi åker

Nu är det bara 8 timmar kvar tills vi åker ned till gbg. Sen blir det att vänta där några timmar innan vi bär oss av till turkiet!

Vi städar och packar här hemma, måste tänka på att inte lämna sopor som stackars svärmor skulle få springa med om vi glömde. Jag har vattnat blommorna på balkongen. Ska byta zippes bur också.

Sen måste ja och Sam duscha, sen ska vi åka och handla, äta middag på Ikea och tanka bilen. Sen är det nog att bära hemåt och packa bilen.
Jag vet inte om jag kommer att uppdatera bloggen något under resan. Förhoppningsvis kan jag det då det ska finnas trådlöst nätverk i lobbyn. Det märks :) Håll utkik ;)
Ha det bra här hemma i sverige :D

Jävla skit också

Alltså nu har jag 2 st abonemang.. suuuurt.
Dagen jag satt på Rangy och kollade loggade jag in på Mina sidor på Telia, där hade jag INGEN bindningstid. Jag angav på rangy att jag ville ha mitt gamla nummer och där säger den till om jag har bindningstid kvar på nummret vilket den inte gjorde. Det gjorde det dock för typ ett år sedan då jag hittade rangy så jag litade på det och skapade då ett nytt abonemang. Men nu står jag där med långnäsa. Jag får ett sms att överflytt nekas då jag fortfarande har bindningstid på telia. Så nu har jag två abonemang :((( Jag har fan inte råd med det.
Jävla telia som krånglar.
Jag har skickat mail dit men de lär inte hjälpa mig. Så jag har satt ut en annons på blocket, se om det är någon som vill ta över abonemanget och få mobilen på köpet. Så får hoppas att det går.

Inte långt kvar!

Hej! Idag har vi haft en lugn och fin morgon. Mirabelle vaknade åtta, vi klev upp och hon fick flaska. Sen har vi sett film, lejonkungen, och nyss ätit en lätt frukost. Om 2 timmar blir det lunch sen ska M sova en stund.
Det var tänkt att vi skulle till våra vänner idag, Sofie och hennes barn Ella och Melina. Men tyvärr verkar det som att Melina fått vattkoppor så vi stannar hemma. Det blir en tvätt och städ dag istället. Och det gör inget när man ser på vädret. Då kan jag med gott samvete stanna inne ;)
Men det behövs verkligen städas här hemma. Och tvätta upp kläderna vi ska ha med oss. En del är ju använda då solen tittat fram några dagar.

Vaknade imorse och trodde att det var onsdag, jag längtar som en gnu och dagarna går sjukt sakta nu :P
Men det är inte långt kvar nu!! :D

RSS 2.0