Städdag

Hej! Idag blir det att stanna inne och städa! Här hemma ser det ut som ett bombnedslag och tvätten börjar växa från en liten grushög till ett berg så kanske ska börja tvätta det också så att det inte blir lika mycket som sist :P
Solen lyser idag också men det är ganska kallt. Just nu är det 11 grader i luften. Var skitsvårt att klä Mirabelle nu på morgonen för då var det iskallt ute. Men solen kanske börjar värma nu och då håller väl hon på att svättas ihjäl i sina kläder.
Mirabelle börjar visa allergisymptom också, hon nyser och snorar, precis som Sam som är pollenallergiker.
Men det är ju "tur" att det inte är värre än så iaf, många har det ju mycket jobbigare. Hon verkar inte må så värst dåligt utav det.
Tydligen så gör man inget åt det just nu när de är så små. Inga pricktester tas. Fast det borde väl vara om det just bara är förkylningssymptom. Skulle hon få astma liknande måste de väl kolla upp?
Kan ju inget om sånt där så får kontakta BVC istället.
Nä nu måste jag starta städningen annars blir jag aldrig klar :P

Adopterat en orangutangJag beställde just ett nytt abonemang och ny telefon (iphone 4) genom rangy.se och adopterade då tydligen en söt orangutang vid namn Nody hihi.

Jag hoppas att jag gjorde ett bra val nu. Jag har ju telia nu med max 25 och nu är jag ju 25 så jag "får" ju inte ha det abonemanget mer så kände mig tvungen att hitta ny. Och tänkte att jag kunde passa på att hitta en bra deal med både mobil och abonemang. Så hittade ett erbjudande de har nu på 3 med 199kr månaden och en iphone 4. Jag som alltid sagt att jag aldrig skulle skaffa en sån mobil haha ;P Men även jag har fastnat där.
Får hoppas att jag blir nöjd med den iaf!

RSS 2.0