Frisyr

Det här med frisyr alltså det är inte lätt. På tisdag ska jag klippa mig och jag vill ju att det ska va snyggt, inte så mycket att fixa med och inte för "mammig". Jag brukar alltid falla tillbaka till etappklippningen, tycker det är snyggt och jag passar i det men det känns också tråkigt.
Jag vill inte klippa för kort men det behöver inte va lika långt som jag har nu. Googlar men får inte upp några trevliga frisyrer.. Det kommer nog sluta med att jag säger till frisören hur jag vill ha det på ett ungefär sen får hon komma med förslag.
Jag ska försöka komma ihåg att göra en före bild så jag kan visa sen hur det blev :)

Nada..

Hittade inget på loppisen, tur var väl det kanske hihi ;) Det var mycket folk som ställde upp men tyckte det var mest skrot. Inget jag är ute efter ;) Å de som sålde bebiskläder sålde flick-kläder så det kändes inte aktuellt. Men det var roligt att gå där och kolla iaf :)
Sen åkte vi bara och åt lite glass och sen handlade på ica maxi. Nu har vi precis kommit hem och Mirabelle ska få sig lite lunch och sen ska jag hänga tvätt å stoppa in en till. Vika torr tvätt också. Sen har ja väl inte så mycket mer att göra. Kanske städa upp lite på Mirabelles rum om jag orkar :P Annars finns det fler dagar ;)
Iof får vi besök imorgon så då vill man väl att det ska va någorlunda fint. Men det fixar jag annars imorgon ;)
 
 
 
 

1a vs 2a vecka 33 mage

Jag satte ihop dessa två som är ifrån samma vecka fast ja den till vänster är Mirabelle-magen och höger lillebrors-magen.
Mirabelle-magen sitter högre upp tycker jag och den andra är låg. Ja tänker ju att det kan vara för att magen redan är uttänjd så det är liksom inget som håller upp den :P Men det behöver ju inte vara så.
Roligt iaf att jämföra dem så :) Ska bli spännande att se hur v40 magen skiljer sig :)
 
RSS 2.0