Nu sitter vi på tåget påväg upp till sunds...

2011-12-25_15_08 (MMS)

Nu sitter vi på tåget påväg upp till sundsvall. Det har gått bra, lite krångel imorse bara. Men det löste sig. Så om ca 3 timmar är vi framme i sundsvall :-D vi saknar förstås pappan. Hoppas ni alla har haft en fin jul! Kram!

mirabelle tar sig ett härligt bad såhär på...

2011-12-21_20_22 (MMS)

mirabelle tar sig ett härligt bad såhär på kvällskvisten. Kanske hon somnar fort sen :-)

Julledigt?

Hej! Snart är det jul! Herregud vad tiden går :O Jag känner dock ingen ro i kroppen. Jag känner mig stressad. Och jag ska jobba nu 2 dagar så det sista som ska göras här hemma måste göras imorgon kväll. Ikväll kommer Sams bror Theo och hans tjej Sandra och fikar. Theo får hjälpa Sam att hämta det gamla bordet och stolarna inför julafton.
Vi alla är förkylda, Mirabelle har en elak hosta. När jag lämnade henne på dagis imorse så nämnde ena fröken att hon tyckte att det lät som att Mirabelle har krupp. Det tyckte inte jag men för säkerhets skull ringde jag till bvc och förklarade hur Mirabelle låter och hon tyckte heller inte att det lät som krupp. Så hon tyckte inte att jag behövde oroa mig. Men skulle det hålla på i en vecka till så tyckte hon att jag skulle kontakta vc.
En fröken på dagiset kan få mig att känna mig som en dålig mamma. Mirabelle har ju haft sina förkyldningar nu. Hennes sätt att säga hur Mirabelle låter ungefär som "hur kan du låta ditt barn gå på dagis trots detta?" Ja alltså hon säger inte så utan det är den känslan jag får av henne :P
Men när jag tycker att Mirabelle är pigg och glad i övrigt och inte har något allvarligare än bara lite snor och hosta så tycker jag att hon kan vara på dagis ändå.
Men jag säger jämnt att verkar det inte som att hon är så pigg så hör av er så får ja komma och hämta henne.
Jaja nog om detta.
Snart julledigt iaf! Skönt!
Förmodligen blir det här det sista långa blogginlägget tills jag kommer hem från sundsvall.
Ev så mms bloggar jag då och då från mobilen iaf :) Så håll utkik här ändå.
Annars så får ni ha en superhärlig jul med mycket god mat!

RSS 2.0