snubbel

Idag var jag och Eliam iväg för att leta efter en telefonbänk. Vi åkte till solareturen. När vi skulle gå därifrån så kliver ja i ett litet hål och ramlar med Eliam i famnen. Jag hade som tur var bärselen så jag tappade inte honom. Höll om honom med ena armen och tog emot mig med andra och fy så rädd jag blev. Han påverkades inte alls av det som tur var. Men jag var helt förstörd efteråt. Många tänk-om tankar. Och dåligt samvete även om jag vet att det inte är mitt fel att jag ramla, kan ju hända vem som helst.
Något som förvånade mig när ja låg där på backen var att bara en kom fram och kollade hur det gick fastän det var en del folk runt omkring som tittade. Hade jag sett någon ramla, speciellt med en bebis i famnen hade ja sprungit fram och kolla att det gick bra.
Jaja ett skrubbsår och ett klämt lillfinger är inget, bara min pojke mår bra.

flytt till nytt


Igår var vi och tittade på en lägenhet längre ned på gatan. En 4a. Vi vill ha större och för inte allt för länge sedan så la jag ut lappar i trappuppgångarna att vi ville byta. Tre stycken har ringt varav 2 stycken skulle komma och titta på vår lgh men kom aldrig. Men så ringde det en trevlig kvinna igår som gärna ville byta. Så vi var dit och kikade. Det var en fräsh lägenhet, kanske inte så vackra tapeter men vad gör det när vi ändå vill tapetsera om. Hon hade nya golv, parkett i v-rummet, sen stenliknande plastmatta i kök och hall vilket ja tycker sådär om men det får funka. I sovrummen var det grå plastmatta vilket jag heller inte tyckte om men det får också vara.
Köket hade likadan spis som vi redan har, ny kyl och frys. Omlackade luckor med fula knoppar. Gamla bänkar. Badrummet ser inte riktigt ut som på ritningen, där toan är på ritningen finns plats för tvättmaskin, där tvättmaskin och handfat är står badkaret, alltså ställd åt efter långa väggen. Toan står typ under fönstret bredvid badkaret.
Hon ska komma hit och titta på våran lgh någon dag denna vecka innan hon kunde bestämma sig för byte men hon tyckte att det lät som att vi hade en fin lgh så hon trodde att hon ville byta men inte gärna på en gång. Vi vill inte byta på en gång heller utan tidigast februari iom att det är en massa under december månad och då har jag ingen lust att flyttpacka heller.
Men vi får se.
Vad vi iaf skulle vilja göra i denna lgh om vi får den är att måla om tapeten i hallen till vit.
Byta tapeter i alla rummen inkl köket. Och det tyckte Sam att vi skulle göra själva men då måste vi ju ha nån som kan detta. Men det här får vi undersöka sen då det blir aktuellt.
Om vi gör tapeterna själva så tar vi skåpluckor, bänkar, blandare och ev kakel på plusvalet. Kaklet var så fult så det skulle behövas men det är ju ett lyxproblem ;P Men vi får räkna på allt mer när vi vet om vi får byta.

Just nu


Mirabelle tar det lite lugnt vid ipaden. Eliam har precis somnat. Å jag ser på tv å tar det lungt ;) jag fastnar tydligen inte på bild ;P 
RSS 2.0