Omgång 2!

Ja förkylningen tog tag i mig en andra gång. Jag fick vara nästan helt frisk i 1 dag typ :P nu är jag snorig+tät i näsan, ont i halsen, feber och lite ont i lungorna. Jag är ledig nu i två dagar till sen jobbar jag stängning på fredag men får se hur jag mår då. Men det lär inte hända så mycket under mina lediga dagar.
Bloggen orkar jag inte ta tag i, jag har inte ens tagit någon ny mag bild men det syns nog inte så mycket ändå. Jag har nog gått ner i vikt sen jag blev gravid, ligger på -1kg sen jag plussade. Och normalt sett brukar man gå upp mellan 3-5 kg under den här tiden. Och jag ser på kroppen att jag gått ner. Men det går ju inte riktigt att se på vågen. Ja ni får ha tålamod med bloggen, jag hoppas att jag snart blir helt frisk och har lusten att blogga med bilder, är ju roligare att läsa då ;)

Min födelsedag!

Ojoj nu fyller man år igen, hela 26 år! Kan man inte fylla år vart annat år när man blir äldre hihi.
Idag jobbar jag 11.30-15.30, inte så länge men oj vad hungrig jag kommer att bli. Jobbade 3 timmar igår och blev superhungrig på den tiden. Ändå åt jag en rejäl frukost och hade med mig vindruvor som jag små åt på hela tiden. Men nog överlever man ;) m ska vara med farmor under tiden för Sam jobbar stängning och vi hinner inte byta av varann. Så vi är ensamma ikväll :/ lär väl bli en tidig kväll skulle jag tro, trött som man är nu för tiden ;) sen jobbar jag stängning imorgon sen ledig nån dag :) få se vad man hittar på då.

Jobb igen

Idag börjar jag att jobba igen efter två veckors sjukskrivning. Jag har iaf inte varit sjukskrivet förgäves, såret på tån har börjat läka men det är mycket kvar och tyvärr så kommer det säkert se lika illa ut igen om en vecka. Läkaren ville ju inte sjukskriva mig något längre då han inte trodde att fk skulle godkänna det och jag vill inte gå utan pengar :( så det är väl bara att stå ut i några veckor till innan det blir op. Och då blir jag ju sjukskriven igen men vet inte hur länge. Vi får se. Men ska iaf börja jobba idag igen, jag stänger så hoppas det inte kommer nåt folk så vi kan skynda oss ;) sen är ja ledig imorgon men jobbar lör, sön och måndag. Det går nog fint :)

RSS 2.0